کپی رایتینگ به معنی نگارش متونی است که برای تبلیغات شرکت ها استفاده می‌شود. نمونه این مورد را شاید در ریپورتاژ آگهی ها زیاد مشاهده کرده باشید، یا مطالبی را خوانده باشید که هدف آن ها جذب مشتری و کاربر باشند. مثلا معرفی یک محصول که در سایت به فروش می‌رود، می‌تواند با داشتن مقاله ای خوب و مفصل به خوبی به فروش برود. تولید این محتوای جذاب از نظر بازاریابی گستردگی های بسیاری دارد که نیازمند یک متخصص کپی رایتینگ است.

حتما تا الان متوجه شده اید که کپی رایتر کسی است که وظیفه دارد این محتوا را برای سایت ها و صفحات تولید کند. اصلی ترین تخصص یک کپی رایتر خوب این است که بتواند محتوایی تولید کند که برای کاربر جذاب باشد، آن را کامل مطالعه کند و مشتاق به خرید محصول شود.

عنوان مناسب شرط مهمی است

در انتخاب عناوین باید دقت بسیار زیادی داشته باشید تا بتوانید در این کار موفق باشید. یک کارشناس تولید محتوای خوب همیشه عناوین را طوری انتخاب می‌کند که هم کلیت مطلب داخلش باشد و هم کاربر نتواند آن را کامل متوجه شود، در نتیجه علاقه مند به مطالعه مطالب زیر آن عنوان می‌شود و مطلب را می‌خواند. پس در انتخاب عناوین خود خیلی حساس باشید و عناوین مناسبی را برای مطالبتان انتخاب کنید.

پیشنهاد مطالعه: “تاثیر محتوا در سئو سایت

سعی کنید مطلبی که می‌نویسید را به چند زیرعنوان تقسیم بندی کنید، به این صورت انسجام متنی و معنایی محتوای شما بهتر می‌شود و کاربر بیشتر به خواندن مطلب علاقه مند می‌شود و این مطالعه بیشتر مطلب باعث می‌شود بتوانید بهتر مطالبتان را به کاربر منتقل کنید و محصول مورد نظر را به کاربر بفروشید.

مطلب را نپیچانید

از قدیم گفته اند “ساده گویی هنر است!” هنگامی که کاربری به سایت شما می‌آید، در آن حوزه و محصول مورد نظر شما تخصص زیادی شاید نداشته باشد، در نتیجه دوست دارد محصول به زبان ساده و به دور از پیچیدگی و اصطلاحات فنی باشد. یک کپی رایتر حرفه ای همیشه تمام مفاهیم مهم را طوری بیان می‌کند که غیرمتخصص ترین افراد هم بتوانند آن را به طور کامل متوجه شوند. پس جملاتتان را ساده بگویید تا برای کاربر قابل فهم تر باشد و بهتر متوجه شود که آیا نیازش با محصول شما رفع می‌شود یا خیر.

مخاطب خود را بشناسید

پیش از شروع نوشتن، باید بدانید قرار است چه کسی را مخاطب قرار دهید. آیا شخصی که قرار است این مطلب را بخواند و جذب آن شود، یک فرد عادی و بدون تجربه است یا یک کاربر خیلی حرفه‌ای است که در آن حوزه به صورت حرفه ای کار می‌کند؟ این موضوع مهمی است که باید توجه داشته باشید. محتوای شما می‌تواند مارکتینگ و محصولات یک شرکت را جهت دار کند، مارکتینگ شرکت به سمت B2B (برای کسب و کارها) یا B2C (برای کاربران نهایی) برود.

پیشنهاد مطالعه: “بازاریابی مصرفی B2C چیست؟

مهارت نویسندگی خود را تقویت کنید

شاید ایده خوبی نباشد که از ابتدا تمرکز شدیدی روی کپی رایتینگ به صورت تخصصی بگذارید. ابتدا مهارت های نویسندگی خود را تقویت کنید، یاد بگیرید خوب بنویسید، طوری که اکثریت خوششان بیاید، غلط های املایی و انشایی خود را برطرف کنید، سپس کم کم تبدیل به یک کپی رایتر حرفه ای شوید. با این کار، هم سرعت رشد شما بیشتر خواهد شد و هم محتوای تولیدی شما به دلیل آشنایی با کاربران بهتر می‌شود.

درباره چیزی که می‌نویسید اطلاعات داشته باشید

قطعا اگر چیزی که می‌خواهید درباره اش بنویسید را به خوبی بلد نباشید، نمی‌توانید خوب هم توضیحش دهید و کاربر را متقاعد کنید که محصول را بخرد. درباره چیزی که تصمیم دارید درباره آن بنویسید، به خوبی مطالعه، تحقیق و پرس و جو کنید. با انجام این کارها، اطلاعات کافی خواهید داشت تا درباره اش بنویسید.

تبدیل به کپی رایتر (حرفه ای) شدن کار چندان ساده ای نیست. فاکتورهای زیادی در شما باید به وجود بیاید تا بتوانید این کار را به خوبی انجام دهید، ولی اگر از ابتدا به صورت اصولی و قدم به قدم پیش بروید، قطعا خواهید توانست این کار را به خوبی انجام دهید.

در صورت تمایل این مطلب را به اشتراک بگذارید