با ورود تکنولوژی به عرصه کسب و کارهای جدید، تبلیغات هم شکل جدیدی به خود گرفته است. هر کسب و کاری بنا به اقتضای حوزه فعالیت خود، مایل به معرفی شدن به تعداد بیشتری از مخاطبان هدف خود است تا از این طریق بتواند بازار خود را گسترش داده و برند شناخته‌شده‌تری برای خود ایجاد کند. وقتی سر و کارتان با دنیای بسیار وسیع وب باشد، تبلیغات هم شکل دیگری به خود خواهد گرفت.

گوگل ادز چیست؟

با توجه به هزینه‌ای که باید برای این کار صرف کرد، قطعاً هیچ یک از صاحبان کسب و کار نمی‌خواهند که تبلیغاتی کور و بی هدف انجام دهند. در واقع هر نوع تبلیغی در فضای وب برای شما سودآور نخواهد بود. در اینجا دو نکته مهم مطرح می‌شود. تبلیغی در فضای دیجیتال ارزشمند است که در وهله اول، هدفمند باشد و شما به واسطه این تبلیغ دسترسی مستقیمی به مشتری های بالقوه خود پیدا کنید. نکته دیگری که در مرحله بعدی حائز اهمیت است، به صرفه بودن تبلیغات است؛ تبلیغاتی که با کمترین هزینه بتواند بیشترین بازدهی را برای شما در پی داشته باشد و مشتریان بیشتری را جذب کسب و کار شما کند. این همان جایی است که گوگل ادز وارد کار می شود. گوگل ادز یکی از سرویس های بسیار پرکاربرد گوگل است که صرفاً برای تبلیغات راه اندازی شده و قادر است مشتریان هدف زیادی را برای کسب و کار شما به ارمغان بیاورد.

گوگل ادز

این روزها، بیشتر کسانی که قصد خرید محصول یا خدماتی را دارند، به عنوان اولین مرجع مورد اعتماد به گوگل مراجعه می‌کنند و با استفاده از نتایج طبقه بندی شده آن، هر آنچه می‌خواهد درباره فروشنده یا ارائه دهنده خدمات بدانند را در کمتر از چند دقیقه پیدا می‌کنند. اگر دقت کرده باشید، در لیست نتایج جستجو، جلوی بعضی از لینک ها، عبارت «Ad» نوشته شده. این لینک ها حاصل کار گوگل ادز است که به کسب و کارها اجازه می دهد تبلیغات خود را با بهره گیری از صفحه نتایج جستجوی گوگل در معرض دید مشتریان قرار دهند. گوگل ادز قابل پیگیری ترین روش برای تبلیغ کسب و کار شماست چون با استفاده از این پلتفرم خواهید فهمید که کدام کاربر با جستجوی چه کلید واژه ای به تبلیغ شما رسیده است. تحلیل رفتار کاربران پس از دیدن تبلیغات شما، از جمله سرویس های دیگری است که با گوگل ادز در اختیارتان قرار می گیرد و به واسطه آن می توانید نیاز و خواست حقیقی مشتریان بالقوه خود را متوجه شوید. بدین صورت با گذشت زمان و تحلیل این رفتار، خواهید فهمید که کاربران چه می خواهند و در نتیجه می توانید محتوا را به صورت اختصاصی مطابق با میل آنها تولید کنید. شما با استفاده از سرویس گوگل ادز، قادر خواهید بود هزینه یافتن هر مشتری را نیز محاسبه کنید. یکی از ویژگی های سیستم گوگل ادز این است که تا کاربر روی لینک شما کلیک نکرده باشد، هزینه ای از شما دریافت نخواهد شد.

برای شروع تبلیغات از طریق گوگل ادز، به یک اکانت نیاز دارید و سپس باید تنظیمات مخصوص به بودجه، موقعیت، ناحیه زمانی، نوع کمپین و غیره را انجام دهید. به طور کلی موقع انتخاب نوع کمپین، دو روش پیش روی شماست: شبکه جستجو (Search Network) و شبکه نمایش (Display Network). در شبکه جستجو، تبلیغ کنندگان امکان می یابند تا روی کلید واژه های مورد نظر خود که به کسب و کار آنها ارتباط دارد تمرکز کرده و سرمایه گذاری کنند. در شبکه نمایش، تبلیغ کنندگان می توانند روی تبلیغات ویژوال به شکل بنر متمرکز شوند و این بنرها را در وب سایتهایی قرار دهند که بخشی از شبکه نمایش گوگل هستند.

شبکه نمایش

با استفاده از گوگل ادز، می توانید مخاطبان مورد نظر خود را بر اساس معیارهای مختلف هدفگذاری کنید، از جمله رده سنی، جنسیت، علاقه مندی ها، منطقه جغرافیایی، دستگاه مورد استفاده کاربران اعم از کامپیوتر، تبلت یا موبایل و بازاریابی مجدد برای کسانی که پیش از این به سایت یا اپ شما مراجعه کرده اما خریدی انجام نداده‌اند. مشاهده می کنید که کمپین های تبلیغاتی در گوگل ادز تا چه اندازه می توانند هدفمند باشند.

تفاوت گوگل ادز با سئو

حالا که به اختصار با گوگل ادز آشنا شدید، برای بیان تفاوت میان گوگل ادز و سئو، ابتدا به توضیح اجمالی سئو می پردازیم. سئو یا همان بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو، یکی از روش های بازاریابی دیجیتال به شمار می رود. رعایت اصول سئو به شما کمک می کند تا محتوای وب سایت خود را به موتورهای جستجو بشناسانید و رتبه بالاتری در نتایج جستجوی طبیعی و ارگانیک به دست آورید. با اجرای صحیح اصول سئو، کلیدواژه ها، محتوا، لینک ها و سایر جنبه های فنی وب سایت شما بهینه خواهند شد. در واقع می توان گفت که رعایت اصول سئو باعث جذب ترافیک بیشتر در وب سایت می شود.
گوگل ادز و سئو، جز پرداخت مالی برای گوگل تفاوت چندانی ندارد. بهینه سازی متا تگ ها ، عنوان ها و لینک گذاری صحیح به صفحه هدف که از اصول اساسی سئو هستند، در گوگل ادز هم باید رعایت شوند. برای نگه داشتن وب سایت مورد نظر در ردیف های بالای نتایج جستجو، بهترین راهکار استفاده ترکیبی از سئو و کمپین های تبلیغاتی گوگل ادز است. در ادامه به ذکر چند تفاوت این دو می پردازیم:

تفاوت سئو و گوگل ادز

  1. کلیک های صورت گرفته روی نتایج طبیعی یا ارگانیک که نتیجه رعایت اصول سئو است، هیچ هزینه ای در پی نخواهد داشت. اما باید توجه داشته باشید که حفظ موقعیت در موتورهای جستجو به کمک سئو، نیازمند کار و تلاش مداوم تیمی و در نتیجه پرداخت هزینه های خاص خود است. از سویی دیگر، ترافیک ورودی به وب سایت از طریق کمپین های تبلیغاتی گوگل ادز، پولی است.
  2. مشاهده نتایج حاصل از سئو در مقایسه با کمپین گوگل ادز، به زمان بیشتری نیاز دارد. اما در عین حال نتیجه حال از سئو، برای بعضی از کلیدواژه ها می تواند رتبه بالاتری در نتایج جستجو به دست آورد. از طرف دیگر، گوگل ادز نتایج آنی و فوری در پی دارد.
  3. نمایش داده شدن وب سایت کسب و کار شما از طریق گوگل ادز، تضمینی است. اما این امکان وجود دارد که حتی با رعایت اصول سئو، رتبه بالایی در نتایج طبیعی موتورهای جستجو نصیب وب سایت نشود.
  4. بازگشت سرمایه گذاری با کمک گوگل ادز خیلی راحت تر قابل محاسبه خواهد بود. اما به دلیل وجود فاکتورهای زیاد در مورد سئو، بازگشت سرمایه گذاری را نمی توان به همین سادگی محاسبه کرد.
  5. هدف قرار دادن کلیداوژه های بیشتر در آن واحد از جمله مزایای گوگل ادز است در حالی که در سئو باید فقط تعداد اندکی از کلمه کلیدی را انتخاب کرد که نتایج بهتری برای کسب و کار شما در پی دارند.
  6. امکان اجرای تبلیغات گوگل ادز در طیف وسیعی از وب سایتها وجود دارد و همین امر می تواند باعث هر چه بیشتر دیده شدن وب سایت شما توسط بازدیدکنندگان شود.
  7. از آنجا که تحلیل رفتار کاربران از جمله ویژگی های کمپین گوگل ادز است، این سرویس به شما امکان می دهد تا کلیدواژه های جدیدی را نیز که بازدیدکنندگان جستجو می کنند، هدف قرار دهید.
  8. با استفاده از گوگل ادز، می توان از همان ابتدای کمپین تبلیغاتی، ترافیک را به سوی سایت هدایت کرد. این ویژگی ممتاز، برای وب سایتهایی مفید است که به تازگی کار خود را آغاز کرده اند یا قصد عرضه خدمات و محصولات فصلی را دارند.
  9. می تواند گفت که گوگل ادز شیوه ای سریع برای دستیابی به مشتریان بالقوه و افزایش فروش به شمار می رود.

پیشنهاد میکنیم مقاله روبرو را مطالعه کنید: سئو چیست؟

هزینه گوگل ادز

اگر کار با گوگل ادز را به تازگی شروع کرده باشید، حتماً سوالات متعددی درباره هزینه آن خواهید داشت و می خواهید بدانید که هزینه تبلیغات در گوگل چقدر است و چگونه محاسبه می شود، آیا کسب و کارتان می تواند از عهده این هزینه بربیاید یا خیر و سوالاتی از این قبیل. اینها سوالات صحیحی هستند و قطعاً نقشی تعیین کننده در تصمیم گیری شما برای استفاده از سرویس گوگل ادز خواهند داشت. اما باید گفت که پاسخی از پیش تعیین شده برای این سوالات وجود ندارد چون عوامل متعددی در محاسبه هزینه های تبلیغات در گوگل نقش دارند. در ادامه به شرح بعضی از این فاکتورها و تاثیرگذاری آنها در محاسبه هزینه سرویس گوگل ادز خواهیم پرداخت.

  1. سرویس گوگل ادز بر پایه سیستم مزایده کار می کند. بدین معنی که کسب و کارهایی که کمپین های تبلیغاتی باکیفیتی دارند، می توانند با صرف هزینه ای اندک، رتبه های خیلی بهتری به دست بیاروند.
  2. امکان مدیریت هزینه های گوگل ادز از طریق زمان بندی تبلیغات، هدف گیری جغرافیایی و هدف گیری بر اساس دستگاه وجود دارد.
  3. میانگین هزینه به ازای هر کلیک در گوگل ادز بین ۱ الی ۲ دلار در شبکه جستجوست. میانگین CPC در شبکه نمایش معمولا زیر ۱ دلار است.
  4. بعضی از کلمات کلیدی بسیار گران قمیت هم وجود دارند که هر کلیک روی آنها، می تواند تا ۵۰ دلار هم هزینه داشته باشد. این کلمات کلیدی بسیار رقابتی هستند و سوددهی بیشتری نیز در طولانی مدت دارند. کلمات مرتبط با شرکت های بیمه و سازمانهای حقوقی را می توان در این دسته قرار داد.

هزینه گوگل ادز

وقتی پای محاسبه هزینه سرویس گوگل ادز به میان می آید، شاید به نظر برسد که این نوع از تبلیغات شبیه تبلیغات چاپی است و شما می توانید با پرداخت هزینه بیشتر، رتبه بندی بهتری در نتایج موتورهای جستجو به دست آورید. اما این شیوه کار بازاریابی دیجیتال نیست و چیزی که در دیجیتال مارکتینگ اهمیت دارد، هدفگذاری دقیق تبلیغاتی و رقابتی است که برای کلیدواژه های انتخابی شما وجود دارد. پس نمی توان هزینه مشخصی برای کلمات کلیدی ارائه داد. بنابراین اولین کاری که پیش از شروع کمپین گوگل ادز خود باید انجام دهید، بررسی رقابت موجود در زمینه کلیدواژه های انتخابی شماست. همانطور که پیش تر ذکر کردیم، متوسط هزینه هر کلیک در گوگل ادز، چیزی بین ۱ تا ۲ دلار است. هزینه تبلیغ در گوگل برای کلمات کلیدی فارسی چیزی نزدیک به اعداد و ارقام مربوط به کلمات انگلیسی خواهد بود. اما همچنان توجه داشته باشید که این اعداد، فقط یک برآورد تخمینی به حساب می آیند.

وقتی قصد تبلیغات از طریق گوگل ادز را دارید، باید توجه داشته باشید که هزینه تبلیغات شما در گوگل ادز تفاوت چندانی با سایر هزینه های تجاری تان ندارد. یعنی اصول کار بدین صورت است که ابتدا باید بخش عمده بودجه مورد نظر خود را به عنوان هسته اصلی تبلیغات در گوگل ادز اختصاص دهید و مبالغ باقی مانده را صرف موارد ضروری کنید. بهترین روش برای بودجه بندی اکانت گوگل ادز، تقسیم بودجه به ازای هر کمپین است و در چنین شرایطی و وقتی که چندین کمپین در گوگل ادز دارید، باید تصمیم بگیرید که اولویت با کدام یک از کمپین های شماست.

چه مدت زمان لازم است تا تبلیغ در گوگل نمایش داده شود؟

گوگل برای اینکه مطمئن شود محتوای تبلیغ مورد نظر از هر نظر مناسب و بی‌خطر و منطبق بر خط مشی‌های مشخص خود است، تمام کمپین های تبلیغاتی را با سیاست های گوگل ادز مطابقت می دهد و در واقع فرآیند تصویب و تایید آنها را آغاز می کند. این روند بلافاصله پس از درج آگهی جدید یا ویرایش آگهی های قبلی به صورت خودکار شروع می شود و طی آن کلیه جوانب محتوای تبلیغاتی شما مانند عنوان آگهی، توضیحات، کلمات کلیدی و وب سایت یا اپلیکیشن هدف مورد بررسی قرار خواهند گرفت. مدت زمان لازم برای تکمیل این فرآیند معمولاً طی یک روز کاری است. اگر هر گونه مسئله ای در تبلیغ شما وجود داشته باشد، پخش آن متوقف خواهد شد و برای پخش مجدد، موارد اصلاحی به شما اعلام می شود. توجه داشته باشید که اگر نیاز دارید کمپین گوگل ادز شما در تاریخی خاص بازبینی شود، آن را از چند روز قبل به ثبت برسانید. درست است که اکثراً تنها یک روز کاری برای بازبینی تبلیغات مورد نیاز است، اما امکان دارد در بعضی موارد، این مدت کمی بیشتر به طول بیانجامد.

تبلیغات گوگل هم مثل سئو رقابت دارد!

برای اینکه در گردونه رقابت گوگل ادز باقی بمانید، لازم نیست بیشتر هزینه کنید. درست مثل ارتقای رتبه در موتورهای جستجو از طریق سئو، برای اجرای صحیح و رقابتی کمپین های تبلیغاتی گوگل ادز هم راهکارها و اصولی وجود دارند. ناگفته پیداست که برای حضور و باقی ماندن در عرصه بازاریابی دیجیتال، باید هزینه کرد. اما این لزوماً بدان معنا نیست که که برای کسب برتری بر رقبا، باید هزینه بیشتری نیز صرف کنید. ترفندهایی وجود دارند که رعایت آنها باعث کاهش هزینه ها و افزایش اثربخشی تبلیغات خواهند شد.

  1. شناسایی رقبای اصلی در تبلیغات گوگل

اگر رفتار رقبای خود را در کمپینهای تبلیغاتی شان در گوگل به درستی بررسی کرده باشید، می توانید استراتژی بهتری نیز برای تبلیغات موثر خودتان طراحی کنید. به طور مثال می توانید می توانید آن دسته از کلمات کلیدی که رقبای شما با آن هیچ تبلیغی ندارند و در عوض شما رتبه ارگانیک خوبی با آن دارید را در تبلیغات گوگل ادز خود وارد نکنید و در عوض به سراغ کلید واژه های دیگری بروید که می توانید با تبلیغات در گوگل، جایگاهشان را ارتقا دهید. حین شناسایی رقبای خود، بر رقیبانی تمرکز کنید که عملکرد بهتری نسبت به شما دارند و بعد کلیه جزئیات کمپین آنها را بررسی کنید و به نقاط ضعف خود پی ببرید.

  1. بررسی دقیق کلمات کلیدی

موضوعی که اغلب در کمپین های تبلیغاتی از آن غفلت می شود، توجه به انتخاب مجموعه کلمات کلیدی است. این کار را نباید به هیچ وجه ساده گرفت. بهتر است در همان ابتدای کار، کسب و کارتان را به دسته بندی های اصلی تقسیم کنید و برای هر گروه، لیستی از عبارت و کلمات مناسب پیدا کنید. موقع انتخاب این عبارات توجه داشته باشید از کلماتی استفاده کنید که مشتریانتان برای شرح کالا ها یا خدمات خود از آنها استفاده می کنند. یک روش مناسب برای یافتن کلیدواژه های خوب، بررسی داده های جستجوهای داخلی سایت است. ببینید کاربران هنگام حضور در سایت، چه عباراتی را جستجو می کنند و بر همان کلمات متمرکز شوید. در این میان توجه به کلیدواژه های منفی را از یاد نبرید تا بودجه خود را بیهوده برای آنان هدر ندهید.

شناسایی کلیک های مشکوک در گوگل ادز

حتماً موارد زیادی از تقلب های آماری را در انواع و اقسام تبلیغات مختلف در شبکه های اجتماعی دیده اید از جمله خریدن عضو تقلبی برای کانال تلگرام و دنبال کنندگان اینستاگرام، خرید لایک و ویوو و مواردی از این قبیل. این اتفاق در دنیای تبلیغات کلیکی هم رخ می دهد بدین صورت که رقبا برای افزایش هزینه تبلیغات طرف مقابل خود، از روشهای مختلف برای کلیک روی لینک تبلیغات آنها استفاده می‌ کنند و در واقع باعث شکل گیری کلیک های تقلبی یا مشکوک می شوند. اما در برابر این حملات چه می توان کرد؟

کلیک مشکوک گوگل ادز

گوگل به عنوان بزرگترین شرکت تبلیغاتی دنیا به هیچ عنوان مایل نیست که کمپین های تبلیغاتی اش کلیک های تقلبی بگیرند. اگر چه با افزایش کلیک های تقلبی در کوتاه مدت سود بیشتری نصیب گوکل خواهد شد، اما در بلند مدت ضرر آن بسیار بیشتر است. چون هیچ تبلیغ دهنده ای نمی خواهد تبلیغات بی حاصل داشته باشد و اگر از کمپین تبلیغاتی گوگل ادز خود نتیجه نگیرد، به طور حتم آن را ادامه نخواهد داد. به همین دلیل گوگل تمام تلاش خود را می کند تا جلوی بروز چنین حالتی را بگیرد و ما می توانیم در تشخیص و جلوگیری از کلیک های تقلبی روی گوگل حساب کنیم.

برای تشریح بیشتر کلیک های مشکوک، باید از دسته بندی آنها آگاه باشید. چند نوع کلیک تقلبی وجود دارد:

  1. کلیک دستی رقبا بر لینک تبلیغات
  2. استفاده از نرم افزارها و روبات ها برای ایجاد کلیک تقلبی
  3. دبل کلیک ها و کلیک های ناخواسته و غیر عمدی

با هر کلیکی که روی لینک تبلیغات انجام می شود، گوگل اطلاعاتی نظیر زمان کلیک، IP و مشخصات دستگاه و مرورگر کاربر را ذخیره می کند و سپس با بررسی الگوهای خاص، کلیک تقلبی را از کلیک سالم تشخیص می دهد. روند کار گوگل در تشخیص کلیک های فیک به شرح زیر است:

  1. در صورت فیک تشخیص داده شدن کلیک، این موارد که با نام invalid clicks در گزارش آماری گوگل ادز قابل مشاهده هستند، شمرده نخواهند شد.
  2. گوگل در بازه های زمانی مختلف در طول روز، پارامترهای کلیک های ثبت شده را مجدداً بررسی کرده و منحصر به فرد بودن آنها را مورد آزمایش قرار می دهد و در صورت شناسایی کلیک فیک، این موارد از گزارش حذف خواهد شد.
  3. بررسی کلیک های منحصر به فرد، به صورت یک بار در روز نیز انجام می شود و با مشخص شدن تعداد کلیک های مشکوک، هزینه هایی که از اعتبار کاربر کم شده، به شکل صورتحساب جدیدی به حساب کاربر برگشت داده خواهد شد.
  4. در صورتی که کاربر شکی به گزارش گوگل داشته باشد، می تواند با تکمیل فرمی از گوگل بخواهد تا کار بررسی کلیک ها را دوباره انجام دهد. نتیجه این کار بعد از مدت زمان مشخص به کاربر اعلام خواهد شد.

در چهار مرحله ذکر شده، تقریباً کلیه کلیک های مشکوک شناسایی شده و اطمینان حاصل می شود که کاربر به واسطه آنها متضرر نشده است.

تفاوت پرداخت با واحد های پولی مختلف در گوگل ادز چیست؟

به دلیل وجود تحریم های مالی بانکی کشور ایران، امکان استفاده از حساب های بانکی داخلی و واحد پولی ریال برای پرداخت هزینه اکانت گوگل ادز و شارژ آن وجود ندارد. پر کاربردترین واحدهای پولی برای پرداخت هزینه گوگل ادز، دلار، یورو، پوند، لیر و درهم هستند. اما این واحدهای پولی از نظر گوگل ادز چه تفاوتی با هم دارند؟ شاید تصور کرده باشید که به دلیل ارزانتر بودن لیر ترکیه، این واحد پولی برای تبلیغ مناسب تر است. اما این فقط یک باور اشتباه به حساب می آید و باید بدانید که ارزهای مختلف در گوگل ادز هیچ تفاوتی با هم ندارند. سیستم گوگل ادز، یک نظام مزایده ای است و گوگل امتیاز و برتری برنده شدن یک تبلیغ در این مزایده را به واحد پولی انتخاب شده اکانت مربوطه ، وابسته نکرده است. در عوض مواردی مانند بهینه بودن تبلیغات، مدت زمان توقف هر کاربر در یک وب سایت، جذابیت مطالب یک سایت برای کاربران، انتخاب کلمه کلیدی مناسب با صفحه فرود سایت و غیره هستند که موفقیت کمپین تبلیغاتی گوگل ادز شما را تضمین می کنند.

توجه به این نکته ضروری است که هزینه پرداختی شما برای هر کلیک، در همه ارزها، در نهایت مقدار ثابتی خواهد بود. به طور مثال اگر هزینه هر کلیک ۱ دلار باشد، برای محاسبه این هزینه به لیر، باید نسبت تبدیل دلار به لیر را حساب کنید. یعنی مقدار لیر پرداختی برای هر کلیک، ۱ لیر نخواهد بود و قطعاً بیشتر خواهد شد. با توجه به این موضوع متوجه شده اید که تفاوتی از نظر ارزشی بین ارزهای مختلف وجود ندارد. تنها عاملی که می تواند باعث ارجحیت ارزی به ارز دیگر شود، در دسترس بودن ارز مربوطه، داشتن قیمت مشخص سراسری و در نظر گرفتن قوانین گوگل برای بعضی ارزهای مشخص است. با در نظر گرفتن این موارد، دلار آمریکا ارز مناسب تری نسبت به لیر ترکیه محسوب می شود چون گوگل بعضاً قوانین سختگیرانه ای نسبت به لیر دارد.

امکان بررسی دقیق کمپین شما در پنل گوگل ادز

برای مدیریت روند پیشرفت کمپین تبلیغاتی در گوگل ادز و میزان تاثیرگذاری آنها، باید کاملاً بر گزارش های آماری این کمپین ها مسلط بود. سرویس گوگل ادز با داشتن رابط کاربری مناسب، این امکان را برای کارشناسان فراهم کرده است. به طور کلی شما با ورود به صفحات مختلف در پنل گوگل ادز خود، می توانید در هر سطحی اطلاعات و گزارش های آماری را به اشکال مختلف مشاهده کنید. این اطلاعات به صورت پیش فرض، شامل گزارش تعداد نمایش، کلیک، بید اعمال شده و هزینه صرف شده است. در ادامه به توضیح بعضی از ارکان پنل گوگل ادز که برای بررسی دقیق کمپین تبلیغاتی شما در گوگل مورد نیاز است خواهیم پرداخت.

  1. سگمنت ها یا قطعات در مدیریت گزارش‌های گوگل ادز: از این قطعات برای ارزیابی کمپین‌ها، گروه‌های آگهی، آگهی‌ها، یا کلیدواژه ها و هر متغیر قابل ارزیابی دیگر استفاده می شود. هر یک از این ارکان را می توان به صورت مجزا مورد تحلیل قرار داد و بر اساس آن تغییرات مورد نیاز را اعمال کرد. به طور مثال، اگر با بررسی این سگمنت ها متوجه شوید که عملکرد کمپین گوگل ادز در یک روز خاص تفاوت فاحشی با روزهای دیگر داشته باشد، یا ترافیک خیلی زیادی از طریق یک کلید واژه خاص جذب سایت شده است، تبلیغ دهنده می تواند بر اساس این اطلاعات تنظیمات آگهی خود را تغییر داده و مواردی را اصلاح کنید.
  2. فیلترهای کنترل پنل گوگل ادز: با استفاده از فیلترهای در نظر گرفته شده در کنترل پنل گوگل ادز، می توان بخشی از کل اطلاعات گزارش آماری را بر اساس مقدار خاص هزینه، کلیک خور، تعداد نمایش، رتبه و غیره مشاهده کرد.
  3. سرچ باکس در مدیریت گزارش‌های گوگل ادز: با استفاده از این جعبه جستجو که در همه صفحات گوگل ادز قرار دارد، می توان کلیدواژه های به خصوصی را با راحتی پیدا کرد. این گزینه برای مدیریت پنلهای شلوغ بسیار مفید است.
  4. ستون‌های موجود در گزارش‌های گوگل ادز: همانطور که ذکر شد، همه صفحات مربوط به کمپین های گوگل ادز، حاوی آمار وضعیت کمپین تبلیغاتی است. در این گزارشات چند ستون به صورت پیش فرض موجودند، از جمله نام کمپین، بودجه، وضعیت آن، تعداد کلیک‌ها، تعداد نمایش‌ها و غیره. این ستون ها اجازه می دهد تا بر اساس آمار مورد نظر، موارد دیگری را نیز به گزارشات خود اضافه یا بعضی دیگر را حذف کنید و حتی ترتیب نمایششان را تغییر دهید.
  5. گراف‌های گزارش‌های گوگل ادز: آمارهای ارائه شده در گوگل ادز را گراف های مختلف همراهی می کنند. با چند کلیک می توان تنظیمات این نمودارها را تغییر داد و گراف های دیگری را برای معیارهای متفاوتی مشاهده کرد. همچنین امکان نمایش نمودار متغیرهای مختلف در کنار هم وجود دارد که به شما امکان می دهد مقایسه دقیق تری را در لحظه ببینید.
  6. دانلودها گزارش‌های گوگل ادز: علاوه بر مشاهده ریز اطلاعات در پنل گوگل ادز، می توانید برای بررسی بیشتر یا ارائه گزارش ها در جلسات مختلف، قسمت های مورد نظر خود را دانلود کنید و در قالب فرمت های مختلف مانند پی دی اف و اکسل خروجی بگیرید.

جمع بندی

در نهایت با در نظر گرفتن کلیه مزایای تبلیغات از طریق کمپین های تبلیغاتی گول ادز، باید درباره برنامه تبلیغاتی برای کسب و کار خود تصمیم گیری کنید. اگر قصد اجرای چنین کمپین هایی را دارید، دو را در پیش رو خواهید داشت. اولین راه این است که به حساب بانکی خاصی در خارج از ایران دسترسی داشته باشید و با ویزا کارت و مستر کارت هزینه گوگل ادز را پرداخت کنید. اما باید بدانید که در صورت ردگیری وب سایت شما از طریق گوگل ادز و مشخص شدن این موضوع که کشور مبدا وب سایت شما ایران است، حساب گوگل ادز شما مسدود خواهد شد. در صورتی که امکان پرداخت مطمئن را ندارید، راهکار دیگری نیز برای شما وجود دارد. در حال حاضر آژانس های معتبری در زمینه کمپین های تبلیغاتی در گوگل ادز فعالیت می کنند و توانایی پرداخت مطمئن هزینه آن را نیز دارند. به شما توصیه می کنیم که اگر تجربه کافی در راه اندازی کمپین های گوگل ادز ندارید و به پیچ و خم های فراوان آن آشنا نیستید، حتماً برای اثربخش بودن تبلیغات خود، از متخصصان و کارشناسان کمک بگیرید. آژانس طراحان مفتخر می تواند کمپین تبلیغات شما را در گوگل ادز راه اندازی کند و کار مشاوره، تعیین کلمات کلیدی، زمان بندی دقیق تبلیغات و حتی نوشتن محتوای تبلیغاتی را نیز به عهده بگیرد. در نتیجه می توانید کلیه امور تبلیغات در گوگل ادز را به ما بسپارید و خیالتان بابت کیفیت نهایی کار راحت باشد. برای راهنمایی و مشاوره بیشتر، حتماً با ما تماس بگیرید.

در صورت تمایل این مطلب را به اشتراک بگذارید