شاید این روزا اگر مدیر یک وب سایت باشید؛ برای اینکه سئو سایت خودتون رو تقویت کنید حتماً یکی از اصلی ترین کارهایی که انجام میدهید، استفاده حداکثری از تگ یا همون برچسب ها هست. در این مقاله میخواییم به این موضوع بپردازیم و بگیم که شیوه درست استفاده از برچسب های به چه شکلی است؟

تگ (برچسب) چیست؟

تگ ها یکسری عبارات مرتبط با آن مقاله هستند که در آن مقاله استفاده میشود و احتمالاً صفحه مجزایی هم برایشان ساخته میشود. این یک توضیح مختصری بود درباره اینکه تگ چیست؟ البته احتمال میدهیم که خود شما هم این موضوع را میدانستید. پس بریم ادامه مقاله را دنبال کنیم.

تاثیر استفاده از تگ (برچسب) در سئو چیست؟

اگر به صورت درست استفاده بشود میتوانید کمک حال سئو سایت شما باشد؛ البته تاکید میکنم که درست استفاده شود! پس اگر درست استفاده نشود حتی میتواند تاثیر منفی هم برای سئو داشته باشد. (ترجیح میدهیم توضیح بیشتر -الکی- ندیم.)

استفاده درست و تاثیر مثبت تگ

من نمیدونم چرا بعضیا حس میکنن یکی با چوب بالاسرشون واساده و گفته باید هر پستی که میذارین باید ۲ هزار تا تگ بزارین توش وگرنه اون پست، پست نمیشه! (دیدید دیگه همچین پستایی؟ من دیدم که میگم)؛ مگه هرچی بامت بیشتر برفش بیشتره!؟ الان جنگه مگه؟ هرکی تگ بیشتری بذاره قراره بالاتر بیاد؟ به پیر به پیغمبر اینطوری نیست! (یکم عصبی شدم ببخشید!)
فقط تگ هایی که مرتبط با مقاله شما هستند وَ وَ وَ وَ وَ وَ وَ در خود مقاله هم زیاد به این عبارات اشاره نشده! مثلاً شما محتوایی درباره سئو محلی نوشته اید ولی بعضیا اشتباهی فکر میکنند سئو شهری یا سئو منطقه ای بهش میگن؛ خب این تگ ها را استفاده کنید که اگر کسی هم اون موضوع را سرچ کرد شما را پیدا کنه البته که خود بنده زیاد هم با این استفاده موافق نیستم چونکه الکی صفحه ایجاد میشه و بی محتوا هست ولی خب اقلاً کار اشتباهی نیست!
استفاده درست بعدی این هست که مثلاً شما سایت موزیک دارید و در سایت یکسری دسته بندی دارید مثل آهنگ ایرانی، آهنگ خارجی، موزیک ویدئو و … اما میخواهید کسی که فقط دنبال آهنگ های خواننده ای به نام محسن یگانه هست، فقط آهنگ های آن را ببینه پس بهتره در هر موزیک این خواننده از تگ محسن یگانه استفاده کنید که به صورت غیررسمی یک دسته بندی ایجاد کرده باشید. (قطعاً نمیشه برای هر خواننده هم یک دسته بندی ایجاد کرد!) یا مثال دیگری شما دارید آموزش سئو در سایت قرار میدهید اون مقالاتی که درباره آنالیتیک هست را دارای تگ های آموزش گوگل آنالیتیک کنید! این شیوه درست و اصولی از استفاده تگ ها هست.
پس دیگه لازم نیست تعداد زیادی تگ استفاده کنیم! حتی ممکن هست یک تگ هم برای یه مقاله کافی باشه… (یکم آروم شد اعصابم خخخخ)

استفاده نادرست و تاثیر منفی تگ

خب همون مثال خواننده را در نظر بگیرید مثلاً شما یک محتوا قرار دادید با عنوان “آهنگ محسن یگانه به نام دوست دارم” حالا کار اشتباه اینه که دقیقاً با همین موارد میاییم تگ میسازیم مثل “دوست دارم”، “آهنگ دوست دارم”، “آهنگ محسن یگانه دوست دارم” و …؛ خب یه سوال بپرسم فکر کنم خودتون متوجه منظورم بشید. شما جای گوگل باشید وقتی کاربر این موضوع رو سرچ کنه و گوگل بخواد یک صفحه ای از سایت شما را بالا بیاره! باید کدوم صفحه رو بالا بیاره؟ یکم گیج نمیشه؟ مطمئنناً شما دوست دارید صفحه اصلی آهنگ بالا بیاد چون اصل موضوع در اون صفحه هست ولی ممکنه اون بالا نیاد و صفحه تگ بالا بیاد (تازه اگه بالا بیاد)؛ و کاربر باید تو سایت هم یه دوری بزنه تا به صفحه هدف برسه و تازه مشکل اصلی این هست که خودتون برای خودتون رقیب شدید! بجای اینکه یک صفحه هدف داشته باشید و با رقبای دیگه سر لینک های بالایی بجنگین باید اول با خودتون بجنگین که کدوم صفحه بیاد بالا و ارزش کدام بیشتر نسب بقیه هست و …؛ پس خلاصه بگیم تگی که باعث ایجاد صفحه مشابه و دست و پاگیر میشه را ایجاد نکنید.

در نهایت یک پیشنهاد اگر فکر میکنید که استفاده درست از تگ ها را هنوز مشکل دارید، پیشنهاد میکنیم که استفاده نکنید؛ چون استفاده نکردنش خیلی بهتر از اشتباه استفاده کردنش هست.

پرحرفی بنده رو ببخشید، دیگه خواستم حق مطلب ادا بشه؛ انقدر درباره تگ حرف زدم که جرات ندارم تو این پست تگ بذارم (شکلک خنده)

در صورت تمایل این مطلب را به اشتراک بگذارید