پس از مطالعه این مقاله به پاسخ کامل این سوال “چرا طراحی سایت را با وردپرس انجام دهیم؟” خواهید رسید.

فهرست

  1. مقدمه
  2. معرفی زبان های تحت وب برای طراحی سایت
  3. CMS چیست؟
  4. وردپرس چیست؟
  5. پلاگین یا افزونه های وردپرس
  6. طراحی سایت فروشگاهی با ووکامرس وردپرس
  7. هزینه طراحی سایت وردپرسی چقدر است؟
  8. جمع بندی
  9. سفارش طراحی سایت وردپرس

مقدمه

این روزا اهمیت دیجیتال مارکتینگ را همه افراد مخصوصاً کسانی که بیزینسی دارند، میدانند. یکی از اصلی ترین و شاید مهمترین اقدامات حوزه دیجیتال مارکتینگ طراحی سایت است. به هر حال خیلی از افراد بدون دارا بودن وب سایت، در شبکه های اجتماعی فعالیت میکنند و شاید به نوعی اعتقادی به وب سایت ندارند اما جالبه بدانید که شبکه های اجتماعی مکمل وب سایت ها هستند و به تعبیری به آنها ملک اجاره ای میگویند در صورتی که یک وب سایت با مالکیت خود شخص میباشد و خانه هر کسب و کار و یا فعالیتی در اینترنت محسوب میشوند و ثبات دارند در صورتی که بارها دیدیم، مشکلاتی برای یک شبکه اجتماعی مخصوصاً در داخل کشور پیش بیاید و همه مردم به سمت اپلیکیشن یا سایت اجتماعی دیگری کوچ کنند. به عنوان مثال چندین سال پیش فیسبوک در ایران مورد توجه اکثریت مردم بود با این حال که اینستاگرام هم وجود داشت اما بعدها که کاربران به سمت گوشی های همراه کشیده شدند باعث شد محبوبیت اینستاگرام در ایران هم بیشتر شود تا حدی که در حال حاضر تنها شبکه اجتماعی فعال کشور محسوب میشود. البته با توجه به اینکه تلگرام جزو پیام رسان ها محسوب میشود ولی تا همین چندی پیش یکی از محبوب ترین اپلیکیشن های مورد استفاده ایرانیان بود و خیلی از کسب و کارها در کانال های تلگرامی فعالیت میکردند در صورتی که با تصمیم جدید شورای فضای مجازی و مسدودسازی این اپلیکیشن، خیلی از کسب و کارها آسیب جدی ای خورند و باز هم در اینجا میتوان به اهمیت دارا بودن یک وب سایت اشاره کرد. پس فکر کنم توضیح بیشتری لازم نباشد و تا همینجا متوجه این موضوع شده باشیم که دارا بودن یک وبسایت برای یک کسب و کار (یا فعالیت اینترنتی) کاملاً ضروری و مورد نیاز است؛ حالا سوالات بعدی ای که پیش میاد این میباشد که سایت را چگونه و با چه زبان برنامه نویسی ای طراحی کنیم تا در آینده به مشکلات احتمالی برخورد نکنیم و نیاز نباشد که مجدد وب سایت را از اول طراحی کنیم. پس به ادامه مقاله بپردازیم.

پیشنهاد میکنیم مقالات این حوزه در سایت ما را مطالعه کنید: آموزش های دیجیتال مارکتینگ

معرفی زبان های تحت وب برای طراحی سایت

خب اگر آشنایی با زبان های برنامه نویسی داشته باشید میدانید که برای ساخت هر برنامه ای چندین مدل زبان برنامه نویسی وجود دارد، البته برای طراحی سایت باید زبان برنامه نویسی تحت وب استفاده شود که از مهم ترین و پر استفاده ترین زبان های برنامه نویسی تحت وب میتوان به زبان ASP.NET و زبان PHP اشاره کرد.

همیشه بین طرفداران این دو زبان معروف، کل کل هایی بوده است که زیاد قصد نداریم در این مقاله به آن بپردازیم ولی در همین حد بدانید که PHP زبانی Open Source است و سایت های معروفی در دنیا از جمله سایت فیسبوک که دومین سایت جهان محسوب میشود از این زبان استفاده میکند و قابلیت توسعه توسط تمامی توسعه دهندگان را دارد و زبان ASP.NET توسط شرکت مایکروسافت معرفی شده است و در ابتدا فقط توسط خود همین شرکت آپدیت میشد و این یک مشکل محسوب میشد و باعث شد که از زبان PHP به نوعی عقب بیافتد. تا اینجا خیلی مختصر با دو زبان تحت وب معروف دنیا آشنا شدیم در حال حاضر هم اکثر سایت های دنیا با این زبان ها طراحی شده اند البته دقت کنید گفتیم اکثر سایت های دنیا و نه همه‌ی آنها!

برای طراحی وب سایت با این دو زبان قطعاً باید دانش بالایی در این حوزه داشته باشید تا بتوانید از پایه (یا بر اساس یک فریم ورک) یک وب سایت را طراحی کنید که اگر دانش این کار را نداشته باشید، باید هزینه کنید و این کار را به یک فرد یا شرکتی که در این حوزه فعالیت میکند، بسپارید.

اصطلاحاً طراحی سایت با این زبان ها را پرتال نویسی میگویند و در ایران با نام “طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی” بیان میشود.

asp یا php

مزایا و معایب طراحی سایت با ASP.NET یا PHP

اینجا به صورت کلی بخشی از مزایا و معایب این طراحی اختصاصی را بیان میکنیم:

مزایا

  • دستتان باز است تا هر مدلی که میخواهید سیستم را پیاده سازی کنید.
  • هیچگونه محدودیتی در طراحی سایت ندارید.

معایب

  • هزینه این مدل طراحی اختصاصی بسیار بالاست.
  • اگر شخص یا شرکتی برایتان طراحی را انجام دهد، قطعاً سورس آن را در اختیار شما نمیگذارد تا همیشه نیازمند آنها باشید و در کنار این طراحی، برای کارهای دیگر شما هم هزینه دریافت کنند.
  • اگر درخواست سورس کنید قطعاً هزینه بسیار سنگینی را از شما درخواست میکنند.
  • برای اضافه کردن هر بخشی به سایت در صورتی که خود شما بلد نباشید باید هزینه پرداخت کنید. (در برخی موارد هزینه های سنگین)
  • خیلی باید حواستان به امنیت سایتتان باشد چون قطعاً آسیب پذیری بالایی خواهد داشت و باید یک تیم امنیت کنارتان باشد تا موارد امنیتی همیشه رصد شود.
  • برای هر آپدیت نیاز دارید تا مجدد خود شما و یا تیم شما اقدام به این کار کند.
  • زمان طراحی وبسایتتان زیاد میشود و گاهی تا چندین و چند ماه طول میکشد.
  • اگر دانش این کار را نداشته باشید همیشه باید یک تیم پشتیبان سایت در کنارتان باشد تا مشکلات احتمالی شما را حل کند که خب این مورد هم شامل هزینه میباشد.
  • معمولاً پس از طراحی سایت توسط یک شرکت، آن شرکت هزینه سالانه پشتیبانی دریافت میکند حتی اگر کل سال به پشتیبانی آنها نیاز نداشته باشید.
  • تیم مانیتورینگ وب سایت نیاز دارید.
  • اگر سایت را آپدیت نکنید بعد از چند سال با پیشرفت زبان ها قطعاً سایت شما جز سایت های قدیمی و منسوخ محسوب میشود.
  • در صورت نیاز به سئو سایت، کار سئوکار شما سخت تر میشود.

تا اینجا متوجه شدیم که چند زبان تحت وب داریم و اگر به صورت اختصاصی سایت را طراحی کنیم چه فواید و مضراتی به همراه دارد. خب بعد بریم سراغ اینکه اول CMS چیست و بعد CMS WORDPRESS را با هم بررسی کنیم.

CMS چیست؟

CMScms چیست مخفف کلمه Content Management System به معنی سیستم مدیریت محتوا میباشد. این عبارت را خوب به یاد داشته باشید چون در ادامه این مقاله خیلی باهاش کار داریم.

بذارید خیلی راحت به شما بگم کل قضیه اینه که CMS ها را طراحی کردند تا مدیران سایت ها خیلی راحت، با هزینه کمتر و سرعت بیشتر یک وب سایت طراحی کنند و آن را مدیریت کنند. این لُب کلام بود و تمام!

حالا یکم بیشتر بخوام بگم قضیه اینه که این سیستم های مدیریت محتوا توسط یکسری افراد طراحی شده اند و آنهایی که با زبان PHP ساخته شده اند که خب گفتیم Open Source هستند و هر گروهی در دنیا میتوانند بروزرسانی های آن را انجام دهند و شخصی سازی کنند و قطعاً وقتی هزاران نفر روی یک CMS کار میکنند، این سیستم بسیار قوی تر از فکر یک یا چند نفر میباشد که یک پرتال را نوشته اند! درست میگم دیگه؟ حتی بحث های امنیتی آن هم میتواند بهتر باشد چون به محض کشف یک حفره امنیتی بالاخره یه تیمی پیدا میشه که اون حفره را برطرف میکنه و بقیه هم میتوانند اون مشکل را به راحتی حل کنند. نمیدونم باز توضیح بدم یا نه ولی فکر کنم اصل کلام را تاحالا رسوندم که هزاران فکر برتر از چندین فکر میباشد!

از انواع CMS هایی که در ایران بیشتر مورد استفاده قرار میگرد میتوان به وردپرس، جوملا، پرستاشاپ، اپن کارت و … اشاره کرد.

وردپرس چیست؟

وردپرس هم یک CMS میباشد که البته یکی از محبوب و معروف ترین CMS های دنیا میباشد تا جایی که در بررسی ها مشخص شده است که بیش از ۳۰درصد کل وب سایت های دنیا بر پایه وردپرس طراحی شده است. حالا الان میدونم که خیلی از شما شاید بگین که این عدد رو از کجا اوردی، یا اینکه بعضیا بگن اینم یه چیزی گفتاااااا! اگر این سوال براتون پیش اومد، پیشنهاد میکنم که یه سرچ ساده بکنید حتی فارسی! بعد متوجه این میشوید که بنده عدد را از خودم در نیاوردم. (کاملاً هم این حق را میدم که این فکر را کنید چون امروزه این مدل جملات زیاد شده و حق دارید.)

چرا طراحی سایت وردپرسی

بذارید اول یه چندتا سایت در دنیا که با وردپرس طراحی شدند را برایتان نام ببرم:

و خیلی خیلی از سایت های دیگه که خب قطعاً نمیشه به همش اشاره کرد. ولی مشاهده کردید که چه سایت های معتبری در دنیا، طراحی سایت وردپرسی انجام دادند؟ دیگه کار ما را برای اثبات حقانیت وردپرس راحت تر کردند (یکم نمک ریختم خخ)

سایت اصلی WORDPRESS این سیستم را به صورت زبان انگلیسی منتشر میکند ولی شما در سایت وردپرس فارسی میتوانید نسخه بروز و فارسی شده آن را دانلود کنید.

یکم باز درباره اینکه وردپرس چی هست بیشتر توضیح بدیم؛ ببینید وردپرس هم یک CMS بر اساس زبان PHP هست که به صورت اپن‌سورس میباشد. این سیستم به دلیل محبوبیت بالا در دنیا با آپدیت های بسیار زیاد و سریعی همراه هست و به همین دلیل باعث میشه که خیالتون از بابت بروز بودن سیستمتون راحت باشه، راستی اینم بگم که آپدیت هاش رایگانه و شما بابت دریافت این آپدیت ها هیچ هزینه ای نمیدهید؛ تازه میتوانید آپدیت اتوماتیک را فعال کنید و هر زمانی که آپدیت اومد خودش آپدیت را بارگذاری و نصب کنه دیگه از این بهتر چی آخه؟

حالا ممکنه بعضی ها آشنایی با طراحی سایت وردپرس نداشته باشند راه حل چیه؟ خیلی خیلی تاکید میکنم خیلی خیلی سادست! شما به همین زبان شیرین فارسی خودمون یه سرچ کنید ببینید چندتاااااااا سایت میاد که میتونید در عرض چند دقیقه این موضوع را یاد بگیرید. اینم راه حل این موضوع…

موضوع بعدی که ممکنه پیش بیاد طراحی سایت وردپرس را انجام دادیم حالا قالبشو چیکار کنم؟ اینم خیلی سادس شما میتوانید از قالب های رایگان وردپرس استفاده کنید (نحوه نصب قالب هم آموزشش زیاده!) و یا از وب سایت های معتبر فارسی ای همچون ژاکت و یا قالب راستچین پوسته وردپرسی خود را انتخاب کنید که در این وب سایت ها هم پوسته رایگان وجود دارد و هم پولی البته هزینه هاش بسیار کمه مثلاً از قیمت ۳۰ هزار تومان تا نهایتاً ۳۰۰ هزار تومان میتوانید قالب پیدا کنید. البته اینکه اگر وقت طراحی سایت را ندارید در ادامه اشاره میکنم که میتوانید به شرکت های طراحی سایت وردپرسی کارتون را بسپارید و به چه صورتی میباشد.

خلاصه اگر هر سوالی که براتون در زمینه وردپرس پیش اومد به راحتی با یه سرچ ساده قطعاً به جوابش میرسید.

پلاگین یا افزونه های وردپرس

پلاگین یا افزونه وردپرس چیست؟ اینم اگر بخوام خیلی عامیانه و راحت بگم اینه که مثلاً شما نیاز دارید یه تقویم فارسی در سایتتون بذارید خب باید کدنویسی کنید ولی در وردپرس نیاز نیست حتماً خودتون کدنویسی کنید به راحتی یکی دیگه این کار را کرده و شما از مخزن افزونه های وردپرس و تنها چند کلیک آن را نصب و فعال کنید. همین! آره واقعاً به همین راحتیه تازه خیلی از افزونه ها (خیلی خیلی) به صورت رایگان هست؛ یادتونه در معایب طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی گفتم اگر نیاز داشته باشید یه بخشی به سایت اضافه کنید باید هزینه کنید تا یکی برایتان اون بخش را کدنویسی کنه و به سایت شما اضافه کنه؟ اما در وردپرس اینجوری نیست و تازه اگر مثلاً تقویم فارسی بخواهید میتوانید چندین مدل رایگان آن را مشاهده کنید و بر اساس سلیقه خود یکی را انتخاب کنید و به راحتی روی سایت پیاده سازی کنید. پس اینم از اینکه پلاگین وردپرس چی هست و چجوری ازش استفاده کنیم.

پلاگین سایت وردپرس

طراحی سایت فروشگاهی با ووکامرس وردپرس

خب حالا شاید بعضی ها بگن سایتی که ما میخواییم طراحی کنیم، فروشگاهی هست و محصولات برای فروش داریم اما وردپرس این امکان را ندارد! درسته خود وردپرس این امکان را نداره ولی به راحتی با نصب افزونه ووکامرس میتوانید یک فروشگاه بسیار حرفه ای (که اگر در حد این فروشگاه، بخواهید پرتال خریداری کنید باید هزینه سنگینی پرداخت کنید.) را به صورت رایگان و آپدیت های مستمر دریافت کنید.

ووکامرس در طراحی سایت وردپرس

این افزونه هم فارسی سازی شده و هم امکانات بسیار زیاد و حرفه ای را دارد که من یه چندتاشو اینجا عرض میکنم چون اگه بخوام کامل بگم خودش یه مقاله مفصلی میشه ولی شما از یک فروشگاه اینترنتی چه توقعی دارید؟ اینکه محصول در دسته بندی های مختلف اضافه کنید و قیمت گذاری کنید. در تاریخ های خاص تخفیف بدیم. موجودی انبار داشته باشه و خودش با هر فروش از موجودی کم کنه. امکان مقایسه محصولات مثل سایت دیجی کالا را داشته باشه. فاکتور برای فروش ثبت کنه. به مشتری ها بتوانیم پیامک ارسال کنیم که سفارششون در چه مرحله ای است. و عرض کردم اگر بخوام بنویسم باید یه مقاله کامل دربارش بنویسم ولی در این حد بگم که قطعاً نیاز شما با ووکامرس برطرف خواهد شد.

هزینه طراحی سایت وردپرس چقدر است؟

خب رسیدیم به اصل قضیه و بحث شیرین هزینه! ببینید اگر خودتون بتونید وقت بگذارید و با بحث هایی که در بالا مطرح کردم، طراحی سایت وردپرس را خودتون انجام بدید که هزینش میشه یه هاست و دامنه، که این مورد حتماً در هر صورت باید پرداخت بشه و نهایتاً اگر قالب رایگان نخواستید یه قالب ۳۰ الی ۳۰۰ هزار تومانی وسلام!

اما اگر طراحی سایت وردپرس خود را به یک شرکت مثل طراحان مفتخر بسپارید خب هزینه ای که دریافت میکنند چندمیلیون تومان میباشد در صورتی که اگر یک طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی بخوایید طراحی کنید (به صورت حرفه ای) باید هزینه چند ۱۰ میلیونی کنید و حتی سورس هم در اختیارتون قرار داده نمیشه و در آینده هم برای اضافه کردن هر بخش باید کلی هزینه کنید. پس توجیه اقتصادی طراحی سایت با وردپرس بسیار بالاست و شاید بشه گفت طراحی سایت با کدنویسی اختصاصی چیزی جز ضرر برای شما نداره! (بحث تحمیل نظر ما نیست و فقط بحث بازگویی حقایق هست وگرنه شرکت ما هم طراحی سایت بر اساس کدنویسی مدنظر شما را انجام میدهد با هزینه بالا!)

در کل هزینه طراحی سایت وردپرس با هزینه طراحی سایت کدنویسی اختصاصی قابل مقایسه نیست و در آینده هم هزینه هایی که شامل کدنویسی اختصاصی میشود بسیار بسیار بالاتر از وردپرس هست و مواردی بودند که به دلیل این هزینه ها مجبور شدند از ابتدا طراحی سایت وردپرسی را انتخاب کنند و مجدد شروع به کار کنند پس پیشنهاد میکنیم رو این موضوع در تصمیم گیری خود خیلی فکر کنید چون واقعاً ارزش داره و فرقش خیلی زیاده!

چرا طراحی سایت خود را به شرکت ها بسپاریم؟

سوالی که ممکن است برای اکثر افراد بوجود بیاید این است که چرا با وجود اینکه میشود از قالب آماده استفاده کرد، طراحی سایت خودمون رو به یک شرکت دیگر بسپاریم؟

جواب این سوال رو میتوان در چند جهت بررسی کرد، شما برای استفاده از قالب های آماده حتما باید یک دانش و آشنایی نسبی نسبت به وردپرس داشته باشید، تا بتوانید جایگذاری ها و تغییرات متنی و عکسی را در قالب آماده ای که خریداری کرده اید، انجام دهید.

در قالب آماده، شما محدود به استفاده از همان طراحی و ساختار از پیش ساخته شده قالب میباشید و فقط میتوانید متن و محتوای قالب را با متن و محتوای خود عوض کنید و دیگر خیلی نمیتوانید به سلیقه خود چیدمان سایت را عوض کنید.

حتی اگر شما قالب آماده ای خریداری کنید و آشنایی هم با وردپرس داشته باشید باز هم باید مدت زمان زیادی را صرف شخصی سازی قالب و ویرایش تنظیمات قالب بکنید.

به دلیل استفاده از قالب آماده، ممکن است صد ها سایت دیگر شبیه سایت شما وجود داشته باشد، که این مورد ممکن است به اعتبار برند و حرفه کاری شما آسیب بزند.

ممکن است شما از ظاهر و گرافیک یک قالب خوشتان آمده باشد ولی امکانات و ویژگی های مد نظر شما را نداشته باشد و بر عکس، همین مورد کار شما را برای انتخاب قالب مورد نظر شما سخت میکند.

ممکن است قالب آماده ای که خریداری میکنید، از نظر سئو، نوع کد نویسی، سرعت لود و … ایرادات و نقص هایی داشته باشد و در صورتی که بخواهید وب سایت خود را بهینه سازی و سئو کنید، دچار مشکلاتی شوید که حتی نیاز باشد قالب سایت از اول طراحی شود. که این یعنی برگشتن سر خانه اول…

اما با سفارش طراحی سایت وردپرسی به یک شرکت مختصص، شما میتوانید ظاهر و گرافیک دلخواه خود را داشته باشید و با سلیقه شما، سایتتان طراحی شود، شما میتوانید هر ویژگی و امکاناتی که از سایت میخواهید و مد نظر دارید را در سایتتان داشته باشید.

به همین دلیل سایت شما، یک سایت شیک و یونیک (تک) میشود و همین مورد باعث افزایش اعتبار و اطمینان کاربران و مشتریان شما میشود.

شما میتوانید مطمئن باشید که اصول اولیه سئو در طراحی سایتتان رعایت میشود و تمامی موارد ابتدایی سئو چه در کد نویسی و چه در ساختار سایت مورد توجه قرار میگیرد. به همین دلیل در آینده دچار مشکل نخواهید شد.

آموزش کاربردی برای قرار دادن محتوا و یا محصولات در سایت، به شما داده میشود.

در وقت شما صرقه جویی میشود و دیگر نیاز نیست روزها و ساعت ها به تحقیق و خواندن مطالب آموزشی راجع به وردپرس بپردازید تا بتوانید یک تغییر کوچک ایجاد کنید. (بر فرض داشتن آشنایی و اطلاعات اولیه در مورد وردپرس)

جمع بندی

اول یه پیشنهاد میکنم بعد جمع بندی را عرض میکنم: بجز این مقاله باز هم تحقیق کنید که خدایی نکرده این برداشت پیش نیاد که من برای منافع خودم یا با تعصب دارم از وردپرس حمایت میکنم. نه والا! من حقیقت هایی را که تجربه داشتم را برایتان نوشتم تا تصمیم گیری درست تری داشته باشید قطعاً مخالف نظر بنده هم هست و نظرشون هم محترمه و احتمالاً جمعیت زیادی هم موافق بنده باشند ولی در نهایت تصمیم گیری با شماست.

از لحاظ فنی:

مختصر و مفید میگم

طراحی سایت وردپرس سرعت بالایی داره میانگین بخوام بگم یه سایت وردپرسی بین ۵ الی ۱۰ روز طراحی میشه ولی خب شرکت ها معمولاً ۳۰ الی ۴۰ روزه کار را تحویل میدهند که خب قطعاً به دلیل حجم کاریشان موجه هم هست. اما یک سایت با زبان مثلاً ASP.NET ممکنه تا ۶ ماه هم زمان ببره! (البته نه همه سایتها ولی پروژه های این زبان ها معمولاً چندین ماهه میباشد.)

اگر سایتتان با وردپرس طراحی شده باشه به راحتی میتوانید پلاگین و افزونه های رایگان را دانلود کنید و ازشون استفاده کنید در صورتی که اگر سایت اختصاصی نوشته شده باشه، باید برای هر افزودنی ای، کدنویسی اختصاصی انجام بشه که واضح است که شامل هزینه میشه!

وردپرس زود به زود آپدیت میشه و مشکلات آن حل میشه در صورتی که در کدنویسی اختصاصی به این شکل نیست! چون وردپرس در سطح جهان استفاده میشه پس خیلی سریعتر مشکلاتش مشخص و حل میشود.

در صورتی که به هر دلیلی با شرکتی که مدیریت سایت وردپرسی شما را برعهده دارد به مشکل برخورید، میتوانید شرکت بعدی را جایگزین کنید. اما در کدنویسی اختصاصی اول باید هزینه سنگینی پرداخت کنید تا آن شرکت سورس سایت شما را به شما بدهد (ایشالا که اذیت نکنه و بده!) بعد کلی بگردید تا یکی بتونه ادامه مسیر را کمکتون کنه چون اولا برنامه نویس شما به روش و اصول خودش، کد نویسی را انجام داده و هم اینکه مثل وردپرس متخصص های زیاد وجود نداره.

هر زمان بخواهید به راحتی و رایگان میتوانید بخش فروشگاه خود را در وردپرس راه بندازید در صورتی که در کدنویسی اختصاصی باید هزینه فروشگاهی کردن سایت را پرداخت کنید و مجدد زمان چندین ماهه بگذارید تا این امکان به سایت شما اضافه شود. راستی در وردپرس نهایتاً یه ربع این کار طول میکشد! آره دقیقاً یک ربع ساعت حتی کمتر…

هر زمان از پوسته (قالب) وردپرسی خود خسته شدید میتوانید به صورت رایگان یا با اندک هزینه که گفتیم به طور میانگین با ۱۵۰ هزار تومان آن را تعویض کنید و حال هوای سایتتان را عوض کنید اما این کار در کدنویسی اختصاصی هزینه داره اونم سنگین!

اکثر قالب های وردپرس (تقریباً همگی) ریسپانسیو شده هستند اما کدنویسی اختصاصی باید درخواست ریسپانسیو قالب را هم بدهید که این یک اصل مهم میباشد.

درباره اعتبار وردپرس هم که گفتیم شرکت هایی مثل بنز، فیسبوک، یاهو و گوگل دارن ازش استفاده میکنند پس بحثی نمیمونه!

و خیلی موارد دیگر که خب حقیقتاً فعلاً موارد مهمی که در ذهنم بود را نوشتم ولی مطمئنناً خیلی خیلی بیشتر از این موارد میباشد.

از لحاظ اقتصادی:

بالاتر به این موضوع هم اشاره کردیم ولی اگر بخواییم یک جمع بندی کنیم شاید هزینه طراحی یک سایت وردپرسی یک پنجم الی یک دهم کدنویسی اختصاصی باشد اما ماجرا به همینجا هم ختم نمیشه و در آینده هزینه ادامه مسیر سایت طراحی شده با وردپرس شما شاید یک صدم کدنویسی اختصاصی بشود که این دیگه خیلی فرقه! از لحاظ اقتصادی که شک نکنید وردپرس بسیار برتر است چون اینو خود مخالفان وردپرس هم میگن.


سفارش طراحی سایت وردپرس

خب سعی کردم خیلی شفاف به سوال اینکه “چرا طراحی سایت وردپرس؟” پاسخ بدهم؛ امیدوارم پرحرفی بنده را ببخشید و این مطلب به دردتان خورده باشد. لازم به ذکر است که اگر نیاز به مشاوره و یا طراحی سایت وردپرس داشتید میتوانید با شرکت ما از طریق فرم تماس با ما و یا شماره تماس ۰۲۱۷۷۹۹۸۵۱۷ بخش طراحی سایت در ارتباط باشید.

در صورت تمایل این مطلب را به اشتراک بگذارید