با انجام لینک سازی داخلی قدرت صفحات داخلی خود را افزایش دهید و به ایندکس شدن سریعتر صفحات خود کمک کنید پس آموزش لینک سازی داخلی را مطالعه کنید.

لینک سازی داخلی یکی از مباحثی است که تا چندی پیش تقریبا هیچ کس به آن اهمیتی نمی‌داد و همه متخصصین سئو نیز بیشتر به لینک سازی خارجی اهمیت می‌دادند. حتی همین حالا هم اکثریت سایت ها به سئو داخلی سایتشان اهمیتی نمی‌دهند چراکه کاری بسیار زمان بر می‌باشد و صرف چنین زمانی شاید برایشان مقدور نباشد. اما این که بسیاری افراد به این موضوع اهمیتی نمی‌دهند، دلیل بر کم تاثیر بودن لینک سازی داخلی بر رتبه سایت نمی‌باشد. لینک سازی داخلی یکی از اصلی ترین موضوعات حول سئو داخلی وب سایت محسوب می‌شود و به طرق مختلف می‌تواند توجه کاربران و گوگل را به سایت شما افزایش دهد.

افزایش زمان ماندن کاربر در سایت

توسط استفاده از لینک مطالب قدیمی تر در مطالب مرتبط جدید تر، قادر خواهید بود کاربران را به مطالب گذشته خودتان ارجاع دهید و با این کار، کاربر مطالب بیشتری از سایت شما خواهد خواند. نتیجه این موضوع این است که کاربر شما زمان بیشتری در سایتتان خواهد ماند که این خود یک نکته مثبت برای گوگل می‌باشد؛ چراکه همانطور که می‌دانید گوگل به موضوع مقدار زمان صرف شده در سایت شما نیز اهمیت می‌دهد و یکی از فاکتور های سئو محسوب می‌شود.

لینک سازی داخلی چیست؟

همانطور که پیش از این در مقاله “نحوه ساختن بک لینک” راجع به لینک ها با شما صحبت کرده ایم، راجع به لینک سایت شما در سایت های دیگر زیاد صحبت کردیم که به آن، لینک خارجی گفته می‌شود. اما اگر شما در سایت خودتان به قسمت های مختلف سایتتان لینک دهید و کاربر را به قسمت های مختلف راهنمایی کنید، در اصل لینک سازی داخلی کرده اید. به عنوان مثال شما مطلبی درباره معرفی iPhone 7 در سایت خود قرار می‌دهید و در این مطلب، به iPhone 6S نیز اشاراتی شده است، در این مطلب می‌توانید نام iPhone 6S را که در پست خود آورده اید لینک دار کنید و کاربر را به پست معرفی iPhone 6S ارجاع دهید.

آیا لینک سازی داخلی باعث ایندکس بهتر مطالب شما می‌شود؟

شاید با خودتان فکر کنید که لینک سازی داخلی نمی‌تواند ارتباط خاصی با ایندکس شدن مطالب سایتتان داشته باشد ولی در عمل، این کار می‌تواند باعث ایندکس سریع تر مطالب شود. الگوریتم گوگل بدین صورت است که وقتی یک صفحه ایندکس می‌شود، لینک های موجود در آن صفحه نیز بررسی می‌شوند و در صورتی که ایندکس نشده باشد، آن را ایندکس می‌کند. بدین صورت، سایر مطالب شما نیز ایندکس می‌شوند و مطالب ایندکس شده شما بیشتر می‌شود.

لینک بیلدینگ

فواید لینک سازی داخلی برای کاربران

قطعاً هدف شما از ایجاد سایت و ارائه آموزش در آن، افزایش سطح آگاهی کاربرانتان می‌باشد، برای همین منظور، لینک سازی داخلی می‌تواند بسیار موثر باشد چراکه کاربر می‌تواند از موضوعات موجود در مطلبتان، به مطالب دیگر که شاید برایش سوال باشد برسد و به سوال هایش پاسخ داده می‌شود و اطلاعات مفید بیشتری از سایت شما دریافت می‌کند.

افزایش لینک گرفتن مطالب قدیمی تر

مطابق معمول و عرف، طبیعتاً بیشترین لینک های ایجاد شده در وبسایت شما، مربوط به ایندکس سایتتان است ولی این موضوع، مناسب نیست و به سئو سایت شما آسیب می‌رساند. برای آسیب نرسیدن به سئو، باید تعداد لینک های صفحات جانبی خود را نیز به نسبت ایندکس افزایش دهید. یکی از فواید لینک سازی داخلی می‌باشد که با بهره بردن از لینک سازی داخلی، مطالب سایتتان به خصوص مطالب قدیمی تر، لینک می‌گیرند و نسبت بک لینک صفحات شما نرمال می‌شود و از این جهت آسیبی به سئو سایتتان نخواهد خورد.

انتقال قدرت سایت به صفحات داخلی

وقتی صفحه اصلی شما دارای تعداد بالایی بک لینک می‌باشد شما با لینک سازی داخلی در این صفحه می‌توانید از اعتباری که این صفحه دریافت کرده استفاده کنید به اصطلاح به این عمل Link Juice گفته می‌شود.

link-juice

تکنیک های لینک سازی داخلی

  • آپدیت منظم سایت: یکی از موارد مهم در سئو داخلی، آپدیت منظم سایت با مطالب مفید می‌باشد که در مطالب، اصول لینک سازی داخلی رعایت شده باشد.
  • داشتن مقاله: بهترین راه برای لینک سازی داخلی، از طریق مقالات سایت شماست که توسط آن ها می‌توانید عمل لینک سازی داخلی را به بهترین شکل انجام دهید.
  • لینک دادن از مقاله طولانی به مقاله طولانی: سعی کنید در مقالات طولانی خود، برای موارد مختلف ممکن، به مطالب طولانی دیگر لینک دهید، با این کار زمان ماندن کاربر در سایتتان به طور چشم گیری افزایش می‌یابد.
  • استفاده از انکرتکست ها: این مورد نیز یکی از تکنیک های خوب لینک سازی داخلی است. انکرتکست ها همانطور که پیش از این گفتیم، کلمه هایی هستند که به صفحات دیگر لینک می‌شوند.
  • به پست های قدیمی خود لینک دهید: گوگل همواره به این مورد توجه ویژه ای دارد و این موضوع می‌تواند باعث بهبود سئو داخلی سایتتان شود.
  • استفاده به اندازه از لینک: استفاده بیش از حد از لینک برای صفحات مختلف، نتیجه خوش آیندی نخواهد داشت. همیشه سعی کنید تعداد لینک های موجود در مطالبتان به حدی باشد که باعث نشود گوگل کل مطلب شما را اسپم فرض کند. تعداد لینک ها باید طوری باشند که کاربر هنگام مشاهده آنها، اذیت نشود.
  • عدم استفاده از بک لینک های nofollow: در لینک سازی داخلی هیچ گاه از nofollow برای لینک های داخلی خودتان استفاده نکنید.
  • لینک دهی به صفحات محبوب: سعی کنید صفحاتی که کاربران بسیار می‌پسندند را پیدا کنید و در مطالبتان به آن ها لینک دهید. این کار نیز یکی دیگر از تکنیک ها برای نگه داشتن هرچه بیشتر کاربر در سایتتان می‌باشد.
در صورت تمایل این مطلب را به اشتراک بگذارید